image-preloader
Hvem er vi?

Holdet bag Bar 1841 består af de mest passionerede medarbejdere hvis formål er, at levere kvalitet gang på gang. Da Bar 1841 åbnede tilbage i 2016 var vores vision, at bygge en lokation i Holbæk, som differentierede sig fra de allerede eksisterende steder. Vi mener selv, med vores kvalitetsbevidsthed og passion, at vi leverer en oplevelse, som ikke er til at finde andre steder i Holbæk.

For at få lidt indsigt i hvem der står bag Bar 1841, kan du her på siden finde information omkring stifteren, medarbejderne og vores fælles mål. Vores nuværende mission er at danne en stemning, som danner rammerne for en hyggelig og alsidig bar-oplevelse - en tilgang som ikke er mulig at realisere alene. Du har derfor muligheden for her, at se hvilke led der er i Bar 1841s kæde.

Du skal vælge Bar 1841 hvis du gerne vil prøve noget nyt! Vi kan tilbyde en bar oplevelse, som ikke er til at finde andre steder i Holbæk. Med vores originale indretning og koncept, bliver der skabt en uprætentiøs stemning som gerne skulle forblive sådan.